26 Ocak 2011 Çarşamba

Lüks sevenlerin yeni adresi AlaMarka

Lüks sevenlerin yeni adresi AlaMarka

 Türkiye’de hızla yayılan özel alışveriş kulüplerine yeni bir açılım kazandı. Alamarka kampanya ve boutique olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Kampanya bölümünde klasik özel alışveriş kulüpleri gibi birçok markayı %80’ne varan indirimli fiyatlarla alışveriş tutkunlarına sunarken, boutique bölümünde ise seçkin hizmetleri ve lüks markaların sezon ürünlerini indirimli fiyatlarla marka tutkunlarıyla buluşturuyor.
Ayrıca Haute couture tasarımcıların da tasarımlarına yer verecek olan alaMarka böylece moda severlerin özel tasarımcılarla buluşmasına vesile olacak.
Araba, helikopter, jet kiralama gibi özel hizmetler de veren alaMarka bu özelliğiyle de diğer özel alışveriş sitelerinden ayrılarak ayrıcalıklı olduğunu kanıtlıyor.
Dünyaca ünlü markalar elinizin altında!
Lüks alırım lüks severim lüks giyerim diyenlerden misin? Moda tutkunu musunuz? Marka olmadan asla diyorsanız; o zaman son günler de kadınlar arasında kulaktan kulağa yayılan www.AlaMarka.com’u duymamış olamazsınız. Eğer hala duymadıysanız. İşte size kadınlar arasında küçük bir sır! Sadece en yakın kız arkadaşlarınızla paylaşmak isteyeceğiniz, ofis de gizli gizli bakıp birbirinden trend ürünleri almak için çıldıracağınız bir özel alışveriş sitesi.
Mağaza mağaza dolaşıp bu kış sezonda neler moda diye ayaklarınız ağrıyana kadar gezinmeye son. AlaMarka ünlü markaları üstelik % 80’ne varan indirimlerle ayağınıza getiriyor böylece indirim günlerini beklemenize de gerek kalmıyor. Mağazada sezonda gördüğünüz üstelik dudak uçuklatan etiketlere bakıp sevgilinize ya da eşinize ama hayatım ile başlayan binlerce bahane bulmanız da gerekmiyor. Arkadaşınızda görüp çıldırdığınız çanta, moda dergilerinde görüp almak istediğiniz çizme, akşam izlediğiniz dizi de başrol oyuncusunun giydiği elbise hepsine ama hepsine ulaşmak artık çok kolay çünkü AlaMarka sizin için her şeyi düşünüyor, sezonun en trend markalarını ve ürünlerini her gün yenilenen kampanyalarla siz alışveriş tutkunlarının maillerine her sabah özet geçiyor
AlaMarka, internette alışveriş dünyasında yerini almak isteyen erkek müşterilerini de düşünüyor. Özel servis ve hizmetlerle siz rahatına ve zevkine düşkün erkek alışveriş tutkunlarına da AlaMarka’nın ayrıcalığını yaşama şansı veriyor! Özel günleriniz için yapılacaklar sadece hayallerinizle sınırlı. Siz hayal edin sadece! Uzun yıllardır birlikte olduğunuz sevgilinize evlilik teklifini gökyüzünde bir helikopterde yapmak ya da balayına özel jet ile gitmek! Siz hayal edersiniz, AlaMarka hayallerinize bir ‘tıkla’ yanıt verir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder