10 Haziran 2011 Cuma

Alamarka Farkıyla Tatil Kazanma Şansı Yakala










Kampanya Katılım Koşulları

1. Davet eden veya edilen e-posta adresleri gerçek ve farklı kişi/kurumları temsil etmediği takdirde, kampanyaya katılan kişi sözü geçen kampanyadan faydalanamaz.
2. Gerçek olmayan kişilerin, 1 (bir) adedinin sisteme üye yapılması durumunda dahi AlaMarka, ilgili kampanya katılımcılarını diskalifiye etme hakkına sahiptir.
3. Katılmcılar, AlaMarka’nın kampanya şartlarına ve hedeflerine ulaşmak için yanıltıcı bilgiler içeren bir kampanya yaratarak herhangi bir ürün veya hizmet sunarak katılımı teşvik edemezler. Bu gibi durumlarda AlaMarka ilgili kampanya katılmcılarını diskalifiye etme hakkına sahiptir.
4. Davet edilen kişiler sisteme 31 Mayıs Salı – 30 Haziran Perşembe 2011 tarihleri arasında katıldıkları takdirde daveti yapan kişi bu kampanyadan yararlanabilir.
5. Yanlış, eksik ve yanıltıcı bilgi beyan edilmesi, genel ahlak kurallarına uygun olmayan ifadeler ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarıyla ters düşen bilgilerin siteye kaydedilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala ters düşen kullanıcıların kazandıkları ödüllerin iptal edilme hakkını AlaMarka saklı tutar.
6. Kullanıcılara kendi belirledikleri kullanıcı adı, şifre gibi bilgilerin kullanım haklarının, üçüncü kişi ya da kuruluşla paylaşılmasından kaynaklanacak her türlü zarardan doğrudan Kullanıcı sorumludur.
7. Kullanıcı, internet ortamında bir başkasına ait IP adresi, elektronik posta adresi, kullanıcı adı gibi kişisel bilgileri kullanamayacağı gibi diğer kullanıcıların özel bilgilerine izinsiz olarak ulaşamaz veya bunları kullanamaz. Kullanıcı bu şekilde bir kullanımdan dolayı doğabilecek her türlü hukuki ve cezai yükümlülüğü kabul etmiş sayılmaktadır.
8. Davet edilen kişi, sisteme üye olduktan sonra tam üye olmuş sayılacaktır. Daveti yapan kişi, tam üye olmayan kişi davetleri üzerinde bir hak iddia edemez.
9. Kampanya belirlenen tarihler arasında, belirlenen şartları yerine getirmek koşuluyla geçerli olacaktır. Bu kapsamda en çok üye getiren (tam üye yapan) kişiye kdv dahil 1.000 TL değerinde tatil hediye edilecektir.
10. Kazanan kişinin kdv dahil 1.000 TL değerinde tatil harcaması AlaMarka tarafından karşılanacaktır. Kazanan kişi tatilini belirledikten sonra AlaMarka Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçilmesi durumunda tatil harcamalarının (otel, uçak vb.) 1.000 TL’ye kadar olan kısmı, AlaMarka’ya faturalandırılacak ve AlaMarka tarafından karşılanacaktır.
11. 1.000 TL değerinde tatil harcaması kazanan kişinin hakkı 30.10.2011 tarihine kadar geçerlidir.
12. Kazanan kişi, kazandığı kdv dahil 1.000 TL tutarındaki tatil harcamasını tam üye (davet ettiği kişinin sisteme üye olması durumunda tam üye sayılmaktadır. ) yaptığı bir arkadaşıyla paylaşabilir.
13. Belirlenen tarihler dışında kampanya gereksinimlerini yerine getiren kişi hiçbir talepte bulunamaz ya da ödül üzerinde bir hak iddia edemez.
14. Kampanya sonucunda ödül olarak belirtilen ürünler madde 9’da belirtilen ile sınırlıdır.
15. AlaMarka'nın kampanya koşullarında değişiklik hakkı saklıdır.
16. Sonuçlar kazanan kişilere 04.07.2011 tarihinde e –posta yoluyla bildirilecektir.

Detaylı Bilgi : www.alamarka.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder