21 Kasım 2017 Salı

Uğurlu Lezzetler

                                 


Yemek tarifleri veren sayısız web sitesi bulabilirsiniz, ancak hem bunu yapan, hem kullanıcıların kendi tariflerini göndermesine izin veren, hem de derin dondurucu kullanım ipuçları paylaşan tek bir site var: https://www.ugurlulezzetler.com/. Hazırlaması kolay, pratik ve lezzetli tarifler ararken bulduğum bu site, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma tarafından hazırlanmış. Bu denli büyük bir şirket tarafından destekleniyor olması nedeniyle, diğer yemek tarifi sitelerinde bulamayacağınız pek çok özelliği var. Ancak “temel” özellikleri ile başlayalım: Uğurlu Lezzetler sitesinde, her şeyden önce yüzlerce farklı yemek tarifi bulunuyor. Üstelik bunlar klasik yemek tarifleri ile sınırlı da değil: Gurme Rehberi ve Lezzet Videoları gibi özgün kategoriler de bulunuyor. Gurme Rehberi kategorisi altında Fransız mutfağının sırları, Lübnan mutfağı hakkında bilmeniz gerekenler ve bamya suyunun faydaları gibi kolay kolay başka yerde bulamayacağınız son derece ilginç içerikler paylaşılıyor. Lezzet Videoları kategorisinde ise, ünlü şef Gülhan Kara’nın sunduğu yemek tarifi videoları bulunuyor. Yani tarifleri okuyarak değil, izleyerek öğreniyorsunuz!



“Tarif Gönder” kategorisi altında, tüm kullanıcılar kendi özel tariflerini siteye gönderebiliyor. Bunun tek avantajı tariflerinizi başkalarıyla paylaşmak değil: Gönderdiğiniz tarif okunur ve beğenilirse, “lezzet puanları” kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları Uğur Soğutma’ya ait tüm sitelerde kullanabilir, örneğin çevrimiçi mağazalarından alışveriş yaparken özel indirimler elde edebilirsiniz. Ayrıca en beğenilen içerikleri hazırlayanlar ve en çok puan alanlar bir sıralamaya tabi tutuluyor. Böylelikle hem ekstra puanlar kazanmaları, hem de “Ayın En iyi Yazarı” ve “Ayın En iyi Şefi” gibi rütbeler elde etmeleri mümkün oluyor.



Gelelim Uğurlu Lezzetler web sitesinin en önemli iki özelliğine: Öncelikle, titizlikle hazırlanmış mobil uygulaması sayesinde, sitedeki tüm içeriği işletim sistemi ne olursa osun tüm mobil cihazlardan sorunsuz şekilde görüntüleyebiliyorsunuz. Buna ek olarak, web sitesinde yer alan tüm tarifleri sesli olarak da dinleyebilirsiniz. Bu çok pratik bir özellik: Ekrana bakmaya gerek kalmadan, yalnızca dinleyerek birbirinden lezzetli yemekler hazırlayabiliyorsunuz. Uğurlu Lezzetler web sitesini ziyaret etmek yalnızca yeni tarifler öğrenmenizi sağlamakla kalmıyor, bir blog yazarı olmanızı da sağlıyor!

Bir boomads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder